Comunicat

Consiliul Judeţean Brăila, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, organizează pe parcursul anului 2019 cursuri de dansuri populare –  Atelierul de revitalizare a patrimoniului etnografic imaterial ,,Jocul”.

Beneficiari:

Cadre didactice, instructori de formații din municipiul Brăila și localitățile județului, care au activat sau activează în cadrul instituțiilor de învățământ sau așezăminte culturale, reprezentanți ai instituțiilor de învățământ, cămine culturale.

Înscrierea se face pe bază de Fișă de participare, la Centrul Județean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, Piața Traian, nr. 2, cod poștal 810153, telefon/fax: 0239.614.710, în perioada: 14 ianuarie – 1 februarie 2019. Cursurile se vor desfășura în Sala Pro Arte a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila şi se vor finaliza prin organizarea la sfârşitul anului 2019  a unei sesiuni de dans în prezența unor specialiști-personalități marcante ale genului.